امروزه با گسترس فروشگاههای اینترنتی و افزایش تمایل افراد به خرید آنلاین، تقریبا همه ما حداقل یک بار از درگاه پرداخت اینترنتی برای پرداخت قبض، خرید شارژ، کالا و … استفاده کردهایم و با این سوال که ” درگاه پرداخت اینترنتی چیست ” روبرو شدهایم. درگاه پرداخت اینترنتی، یکی از پرطرفدارترین ابزارهای پرداختی است که برای دریافت و انتقال وجه در بستر وب سایتها و اپلیکیشنها مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه نحوه عملکرد درگاه پرداخت اینترنتی، انواع درگاه پرداخت و نکات مهم در انتخاب درگاه امن و مطمئن را بررسی میکنیم.
درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟
به بیان ساده درگاههای پرداخت، یکی از ابزارهای پرداختی پرطرفدار هستند که برای انتقال وجه به صورت غیرفیزیکی و غیرحضوری کاربر دارند. کسبوکارهایی که محصولات و خدمات خود را در بستر وب سایت میفروشند برای دریافت هزینه کالا و خدمات خود، میتوانند وب سایت خود را به یک درگاه پرداخت متصل کنند تا از طریق پایانههای بانکی هزینه محصول خود را دریافت کنند.
مشتریان نیز میتوانند با ورود به صفحه درگاه پرداخت و با استفاده اطلاعات کارت بانکی خود که شامل شماره کارت، رمز دوم پویا، CVV2 و تاریخ انقضا میشود، خریدی آسان و سریع را تجربه کنند.
paypal پی پال یکی از معروفترین و قدیمیترین ارائه دهندگان خدمات پرداخت الکترونیک در آمریکای شمالی است که ابزارهای پرداختی مختلفی از جمله درگاه پرداخت اینترنتی را ارائه میدهد.
درگاههای پرداخت اینترنتی نقش مهمی در پردازش معاملات بین مشتریها و صاحبان کسب و کار دارند و اطلاعات حساس و جزئیات پرداخت مانند شماره کارت اعتباری را رمزگذاری میکنند تا امنیت تبادل اطلاعات بین مشتری، پذیرنده و بانک پردازشگر تضمین شود. تمام این اطلاعات در سرور امن سوییچها ذخیره میشوند.
به کسبوکار متقاضی دریافت درگاه پرداخت اینترنتی “پذیرنده” و به فردی که از طریق درگاه پرداخت، انتقال وجه انجام میدهد “پرداخت کننده” یا “مشتری” میگویند.
انواع درگاه پرداخت اینترنتی
درگاههای پرداخت اینترنتی توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت PSPها و شرکتهای پرداخت یار ارائه میشوند.
به درگاههای پرداخت ارائه شده توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت به اصطلاح “درگاه مستقیم” یا “درگاه بانکی” و به درگاههای پرداخت ارائه شده توسط پرداخت یارها به اصطلاح “درگاه واسط” یا “درگاه غیرمستقیم” میگویند.
برای آشنایی با این دو نوع درگاه پرداخت و مقایسه مزایا و معایب آنها بلاگ ” تفاوت درگاه پرداخت مستقیم بانکی و غیر مستقیم واسط ” را مطالعه کنید.
آموزش دریافت درگاه پرداخت اینترنتی و اتصال آن به وب سایت
برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله ساخت درگاه لطفا بلاگ “آموزش نحوه ساخت درگاه پرداخت” را مطالعه بفرمایید.
سوالات خود در رابطه با درگاه پرداخت اینترنتی را در کامنتها با ما درمیان بگذارید.
سلام یعنی اگر از طریق درگاه به حساب یک نفر پول بریزیم فرد می تونه تشخیص بده از حساب ما بهش پول رفته .یعنی می تونه بره از بانک بپرسه کی به حسابم پول ریخته؟اسم و شماره کارت ما رو می فهمه؟
سلام من از این طریق شهریه دانشگامو پرداخت کردم ولی نرفت به حساب دانشگاه الان بابت عودت هزینه باید چکار کنم☹️
سلام
از ۱ ساعت تا ۷۲ ساعت پول کسر شده از حساب به حساب برمیگردد و در مواردی ممکن است پول به حساب برگشته باشد ولی پیامک واریز دریافت نشده باشد. درصورتی که بعد از ۷۲ ساعت پول کسر شده برگشت داده نشد از طریق بانک مبدا پیگیری کنید.
سپاس از صبر و همراهی شما
درگاه پرداخت اینترنتی برای هر نوع پلتفرمی ارائه میدین؟ من سایتم وردپرسه؟
سلام روز به خیر. بله میتونید از درگاه پرداخت اینترنتی استفاده کنید. لطفا برای دریافت درگاه ابتدا در سایت zibal.ir ثبت نام کنید. در خدمتتون هستیم.